Blogi


Asuntomessujen top 3 hitit

tuntu 26.07.2012

Tampereen asuntomessuilla oli kaiken kaikkiaan värikästä, raikasta ja iloista. Sisustuksissa oli rohkeasti tuotu esille asujien persoonaa, harrastuksia ja elämäntapaa. Katselin messuja fengshuisilmälasien läpi ja kokosin tähän oman top 3 listan.

1. Pyöreät ruokapöydät

Pyöreä pöytä symboloi tasa-arvoa, jatkuvuutta ja edustaa muodoltaan metallielementtiä. Pyöreästä muodosta ei aiheudu haitallisia sha-kulmia ja istujiin tai kuljettaessa sen ohi. Pyöreän pöydän ääressä myös lapset ovat samanarvoisessa asemassa muihin perheenjäseniin nähden. Pyöreän pöydän ääressä syntyy keskustelua, sen ääressä on myös mukava pelata ja olla yhdessä.

2. Lastennäköiset lastenhuoneet

Lastenhuoneet on tarkoitettu lapsille. Niissä nukutaan, leikitään, opitaan uutta ja annetaan mielikuvituksen laukata. Vaikka koti olisi muuten sisustettua valkoiseksi, olisi lastenhuoneeseen hyvä valita myös värejä. Vihreät ja siniset värit ovat edustavat puu- ja vesielementtejä, jotka ovat kasvun ja kehittymisen kannalta hyviä elementtejä. Kankaissa on hyvä suosia luonnonmateriaaleja. Vuodevaatteisiin ja sängyn viereen ei suositella suurikuvioisia printtejä, jotta ne eivät tee unesta levotonta.

 

 

 

 

 

 

3. Upeat tapetit

Tapetteja voi käyttää baguan alueiden vahvistukseen, tuomaan huoneelle jin tai jang elementtiä sekä lisäämään iloa ja väriä. Messuilla oli todella kauniita tapetteja, joista tähän päätyivät mielestäni hienoimmat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvat: Mari Perlinen, Asuntomessut 2012Ota yhteyttä

Mari Perlinen
041 438 5733
Kivikorvenkuja 16
70870 HILTULANLAHTI

Valitse tämä vahvistaaksesi, että tämä ei ole roskapostia
 
© Fengshuisuunnittelu TUNTU 2011
Tuntu Facebookissa
Follow Me on Pinterest