Blogi


Kerro kerro kuvastin

tuntu 23.09.2012

Palapeilit olivat kuuminta hottia 80 ja 90 lukujen taitteessa. Ne tuntuvat nousevan sisustuksen trendeiksi välillä uudestaan, lähes samoin kuin innostus avokonttoreihin. Niin avokonttorit kuin palapeilitkin ovat fengshuin näkökulmasta korjattavien asioiden listalla. Eli jos niitä löytyy  – asialle tarttis tehdä jotain.

 

 

 

 

 

 

 

 

Peili kaksinkertaistaa sen minkä se heijastaa. Peilin hyvällä sijoittelulla voidaan luoda tilaan avaruutta ja valoisuutta. Peilillä voidaan korjata myös kodin pohjapiirrustuksesta puuttuvia osia harmonisen pohjan aikaansaamiseksi.

Fengshuitehosteena peili on hyvin voimakas. Mitä suurempi peili, sen voimakkaampi on sen vaikutus. Peili edustaa vesi-elementtiä, eikä sitä siksi suositella makuuhuoneeseen. Peilin paikka ei ole suoraan vastapäätä ulko-ovea, sillä silloin se heijastaa sisään tulevan energian takaisin ulos, eikä se pääse vapaasti sisälle asuntoon. Vastakkain sijoitetut peilit saavat aikaan loputtoman liikkeen ja sitä kautta kaoottisen energian. Palapeileissä ja wc:n peilikaapeissa haasteena on peilin rikkonaisuus. Palapeili rikkoo katsojan auran ja energiakentän, katsoja ei nää itseään kokonaisena vaan pirstaleisena. En suosittele palapeilejä mihinkään tilaan ja varsinkin lastenhuoneista ottaisin ne pois välittömästi.

Yksi hyvä paikka peilille on sijoittaa se ruokapöydän taustalle. Kiinassa ruoka edustaa vauratta ja vaurauden kaksinkertaistaminen peilillä on hyvä idea.

Millainen peili sitten on hyvä fengshuin kannalta?

1. Ehjä ja kehystetty
2. Puhdas ja kirkas
3. Peili on sijoitettu niin, että katsoja näkee itsensä kokonaan

Alla on esimerkkejä hyvistä peileistä. Kaikissa on tyyliin sopivat kehykset, ne on sijoitettu asujille sopivalle korkeudelle ja ne ovat ehjiä ja puhtaita.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kuvat Mari Perlinen Asuntomessut 2011 ja 2012Ota yhteyttä

Mari Perlinen
041 438 5733
Kivikorvenkuja 16
70870 HILTULANLAHTI

Valitse tämä vahvistaaksesi, että tämä ei ole roskapostia
 
© Fengshuisuunnittelu TUNTU 2011
Tuntu Facebookissa
Follow Me on Pinterest