Projektit


Projekti 3 - kodin energia muuttui

Projektikuvaus:

Kohteeseen tehtiin koko kodin konsultaatio. Ennen asiakkaan luona vierailua tehtiin energiapuhdistus pohjapiirrustukseen. Perheen äiti toivoi konsultoinnilta lisää selkeyttä ja apua asioiden muistamiseen. Lisäksi kaivattiin lisää säilytystilaa. Lasten toiveena oli saada kotiin uusia värejä ja isompi tila musiikkiharrastuksille ja leikeille.

Asiakkaan kommentit:

“Kotini on (minä olen =) selkeämpi. Olen entistä tarkempi kodissamme olevista esineistä, niiden tarkoituksesta ja tunnekuormasta. Ensimmäiset muutokset konsultoinnin jälkeen tehtiin heti ja, usko pois, niitä on tullut lisää. Juuri nyt olen laittanut kylpyhuonetta uuteen uskoon. En halua pitää kodissani mitään ylimääräistä tavaraa, vein juuri kirpparille viisi Ikean kassillista tavaraa ja vaatteita, vaikka mitään ylimääräistä ei juuri pitänyt olla.”

Kahden pojan joogaava äiti


Projekti 2 - fengshui käytännössä

Projektikuvaus:

Perheen kotiin tehtiin kokonaiskonsultaatio. Perheen toiveena oli kaiken kaikkiaan sopivimpien paikkojen löytäminen huonekaluille. Lisäksi lastenhuoneeseen kaivattiin lisää tilaa säilytykselle. Myös olohuoneessa kaivattiin selkeytystä ja tavaroiden uudelleen järjestelyä. Perhe on aikaisemmin tutustunut fengshuihin.

Asiakkaan kommentit:

“Meillä muutokset ovat edenneet pikkuhiljaa, mutta pienistä muutoksista onkin tullut suuria. Olkkarissa huonekalujen paikkoja vaihtamalla tuntui että huoneeseen tuli yhtäkkiä tosi paljon lisätilaa. Muutenkin tuntuu, että kaikki me täällä asujat voidaan nyt paremmin.”


Projekti 1 - Energiapuhdistus

Projektikuvaus:

Asiakkaalle tehtiin energiapuhdistus kodin pohjapiirrustukseen etätyönä. Asiakkaan elämäntilanne on muuttunut ja hän kaipasi kotiinsa selkiytystä ja inspiraatiota tavaroiden läpikäymiseen. Energiapuhdistuksessa asunnosta katsotaan mm. mahdolliset sähkörasitukset, kotiin vaikuttavat energiavirrat sekä mahdolliset muutokset (pyörteet) kodin energiassa. Asiakkaalla ei ollut aiempaa fenghsui kokemusta.

Asiakkaan kommentit:

”Mari teki energiapuhdistuksen pohjapiirustukseen kodissamme. Itse olin aikaisemmin piirtänyt kotimme pohjakuvan, johon merkkasin romuraivausta ja siivousta vaativat kohdat. Mari ei ole käynyt meidän kotona, eikä ollut nähnyt romusuunnitelmaani.

Kun vertasin omaa piirustustani Marin tekemään, huomasin että Mari oli piirtänyt ”energiapyörteet” juuri samoille kohdille kuin mihin olin itse piirtänyt romukohdat.  Sain tästä potkua ongelmakohtien raivaamiseen ja innostuin fengshuista uudella tavalla. Olin tuskainen ja väsynyt romuihin ja sotkuisiin paikkoihin, sain vahvistusta, että tämän minun pitää tehdä.”

Intoa ammentanut

 

 


Ota yhteyttä

Mari Perlinen
041 438 5733
Kivikorvenkuja 16
70870 HILTULANLAHTI

Valitse tämä vahvistaaksesi, että tämä ei ole roskapostia
 
© Fengshuisuunnittelu TUNTU 2011
Tuntu Facebookissa
Follow Me on Pinterest