Projekti 1 – Energiapuhdistus


Projektikuvaus:

Asiakkaalle tehtiin energiapuhdistus kodin pohjapiirrustukseen etätyönä. Asiakkaan elämäntilanne on muuttunut ja hän kaipasi kotiinsa selkiytystä ja inspiraatiota tavaroiden läpikäymiseen. Energiapuhdistuksessa asunnosta katsotaan mm. mahdolliset sähkörasitukset, kotiin vaikuttavat energiavirrat sekä mahdolliset muutokset (pyörteet) kodin energiassa. Asiakkaalla ei ollut aiempaa fenghsui kokemusta.

Asiakkaan kommentit:

”Mari teki energiapuhdistuksen pohjapiirustukseen kodissamme. Itse olin aikaisemmin piirtänyt kotimme pohjakuvan, johon merkkasin romuraivausta ja siivousta vaativat kohdat. Mari ei ole käynyt meidän kotona, eikä ollut nähnyt romusuunnitelmaani.

Kun vertasin omaa piirustustani Marin tekemään, huomasin että Mari oli piirtänyt ”energiapyörteet” juuri samoille kohdille kuin mihin olin itse piirtänyt romukohdat.  Sain tästä potkua ongelmakohtien raivaamiseen ja innostuin fengshuista uudella tavalla. Olin tuskainen ja väsynyt romuihin ja sotkuisiin paikkoihin, sain vahvistusta, että tämän minun pitää tehdä.”

Intoa ammentanut

 

 

Ota yhteyttä

Mari Perlinen
041 438 5733
Kivikorvenkuja 16
70870 HILTULANLAHTI

Valitse tämä vahvistaaksesi, että tämä ei ole roskapostia
 
© Fengshuisuunnittelu TUNTU 2011
Tuntu Facebookissa
Follow Me on Pinterest